Domini de Youssef Ahatach i Cristina Roselló en la 'XXI Volta Popular a Gata '

11 de març de 2018 - 14: 55

En una matí esplèndid per a la pràctica de l'atletisme, Gata de Gorgos va acollir amb els braços oberts, als més de 1.200 atletes que van acudir a gaudir de la XXI Volta Popular a Gata, Tercera de les curses puntuables per al 22 º Circuit a Peu Marina Alta.

En categoria masculina, la cursa va van tindre com a protagonistes a Miguel Fernández ja Youssef Ahatach. L'atleta del C Tutriatlón va marxar en solitari després del primer quilòmetre tot i que molt a prop va estar el del Club Atletisme Baleària Dianium. Youssef Ahatach va estar atent vigilant al seu rival, el va deixar anar per després anar recuperant el terreny fins que a falta de 2 quilòmetres li va aconseguir.

El poder de l'atleta dirigit per Franc Beneyto es va posar de manifest en la recta final de la cursa i es va plantar al solitari a la línia d'arribada. El seu temps en meta va ser de 32: 15. La segona plaça va ser per a Miguel Fernández amb un registre de 32: 26. El tercer en creuar l'arc de meta va ser Moha Rida, de l' Club Atletisme Llebeig Xàbia amb un parcial de 33: 12.

La millor va ser Cristina Roselló

En dones, la millor, de la mateixa manera que ho va ser a Xàbia, va ser Cristina Roselló, Del Multiesport Benitatxell, que va entrar destacada amb un temps de 37: 55. Per darrere de l'atleta xabiera entrar Sandra Versluys, amb una marca de 39: 12. El tercer lloc absolut va ser per a Gemma Ann Selby, el CA El Faro amb un registre de 39: 47.

Cal destacar la gran organització realitzada pel Club Atletisme Gata i als veïns del municipi que es van llançar al carrer per animar el pas de tots dels participants. Dóna gust veure l'ambient viscut a Gata on tampoc va faltar l'animació musical.

Tant Youssef Ahatach com Cristina Roselló, després de disputar-se la tercera cursa, encapçalen la classificació del Circuit a Peu Marina Alta. La propera cursa serà el 7 abril amb la disputa de la III Volta a Peu a Benitatxell.