Dolorosa derrota per al CD. Xàbia davant el Recanvis Colom per 0 a 6

26 de gener de 2015 - 12: 49

En el si del CD. Xàbia trigaran molt de temps a oblidar el que ha passat en el partit que va disputar en el seu camp municipal de futbol davant el Recanvis Colom i que va acabar amb derrota local per 0 a 6. Va ser una vesprada on tot va eixir malament a un equip que no es va assemblar gens al qual s'ha pogut veure durant la resta de partits de la lliga del grup III de Preferent.

El Xàbia en el túnel abans de eixir al camp

Els matalassers es van trobar de eixida amb un gol en contra quan tot just es portaven tres minuts de joc, Alberto va avançar als valencians amb una bona rematada. Un gol que va fer variar el guió als xabiencs ja que anant per darrere en el marcador van haver d'avançar les seues posicions al camp.

La garrotada va arribar en el minut 14 quan Aldo fer caure a un jugador visitant dins l'àrea i l'àrbitre va castigar amb penal a Xàbia ia més va mostrar la cartolina roja al defensor xabienc. Massa càstig per als locals que van veure com Chini va transformar la pena màxima i va posar el partit molt costa amunt amb el 0 a 2.

Amb el pas dels minuts la bona feina en la línia medul·lar va permetre que el CD. Xàbia fos qui dominés la pilota. Però al límit del descans va arribar el tercer gol visitant obra de Carrascosa. Un gol que va provocar l'enfonsament dels homes de José Luis Bisquert, Que es van retirar al descans amb un marcador molt costa amunt de 0 a 3.

Les coses es van complicar molt més quan en el minut cinc de la segona meitat, de nou, Alberto va batre a Dani Vaello, aquí pràcticament es va acabar el partit. Els locals no van aixecar cap amb un joc mancat d'idees i sense cap possibilitat de recuperar el comandament del mateix. Ni els canvis realitzats per l'entrenador local van servir per millorar la imatge.

A la recta final del partit van arribar dos gols més del Recanvis Colom, obra de Joan Carles que van deixar el definitiu marcador de 0 a 6 una derrota molt voluminosa però merescuda per al conjunt valencià.

El CD. Xàbia baixa un lloc en la classificació tot i que els mals resultats dels equips que el precedeixen a la classificació fa que seguixn en la lluita per la promoció d'ascens. Això sí, la plantilla haurà de fer una anàlisi profunda d'aquesta derrota i sobretot aixecar l'ànim perquè els afecti gens ni mica.

Fitxa Tècnica

CD. Xàbia; Dani Vaello, Julio (Pepe 74'), Sito, Aldo, Rubén Micó, Santafé, Jabu (Dani García 46'), Esteban (Àlex Bertó 60'), Armando (Ens 53'), Javi i Punch.

Recanvis Colom CD; Tamarit, Simisterra (Requena 46'), Castander, Chini, Iván, Gil (Reis 46'), Ufarte (Dani Tacón 46'), Carrascosa (Joan Carles 70'), Mateos, Rober i Alberto.

gols: 0-1 Mto. 3 Albert, 0-2 Mto. 16 Chini, 0-3 Mto.43 Carrascosa, 0-4 Mto.49 Albert, 0-5 Mto.82 Joan Carles i 0-6 Mto. 89 Joan Carles

àrbitre; Gomis Marquéz. Va amonestar amb cartolines grogues als locals; Juliol, Jabu i Armando. Va expulsar amb targeta roja directa a Aldo al minut 14. Pels visitants van veure groga; Castander, Chini, Gil, Mateos, Rober i Requena.