Doble triomf dels atletes del Club Atletisme Llebeig a Pedreguer

25 de maig de 2016 - 00: 00

Els carrers de Pedreguer van ser testimoni del doble triomf aconseguit per atletes del Club Atletisme Llebeig Xàbia. En homes, José Manuel García va ser el vencedor amb un temps de 34: 00. Una victòria que a més, suposa el seu triomf al Circuit a Peu Marina Alta, Mancant de celebrar les dues últimes proves. L'atleta xabiero va entrar en solitari a meta amb un avantatge de 28 segons sobre el segon classificat, Andrés Bella. La tercera plaça va ser per a Juan Gimeno.

José Manuel García entrant a meta

A la gran festa muntada pel Club Atletisme Cametes Pedreguer que va celebrar les seues noces d'argent de la Cursa Popular es va unir la victòria en dones de Mª Isabel Ferrer, Que va ser la millor amb una marca de 38: 50. Ferrer va tornar a retrobar-se amb el triomf després de dues proves i ho va fer amb un gran avantatge sobre la segona classificada, Lioba González i la tercera, Andrea Abad. L'altre representant del club xabiero que va pujar al podi va ser Víctor Fernández que va ser el millor en la categoria de Veterans B.

Mª Isabel entrant a meta

Entre la gran representació d'atletes xabieros que van estar participant en la cursa de Pedreguer van destacar; Toni Soler que va ser cinquè en la categoria sènior. Juan Andrés Esteve que va acabar en el lloc 23 entre els sèniors, Moha Younes que va ser 27º a sèniors. Eva Escortell que va ser cinquena en sèniors i M. Luisa Martín que va ser sisena en Veteranes I. A elles se suma Cristina Roselló que defensa els colors del Club Multiesport Benitatxell que va ser tercera en sènior.

En les categories inferiors van destacar, Marc García que va ser el guanyador en Prebenjamins i els segons ja assolits pro Carme Espinós, Jesús Benavent en alevins, Zaira Fornes i Joan Espinós a Barrufets i Carlos González a Benjamins. En el tercer calaix del podi van pujar, Maria Devesa a Barrufets, Marina Espinós en cadets i Iván Gómez a Prebenjamins.