Derrota per als equips juniors del CB Joventut Xàbia en la tornada a la competició

18 de gener de 2019 - 00: 46

Després del descans nadalenc es va reprendre la competició per als equips júnior del CB Joventut Xàbia, En una jornada que es va tancar amb dues derrotes. El conjunt femení que dirigeix ​​Gary Stich va recollir la primera derrota en caure en la seua pròpia pista davant el CB Horta Godella per 35 a 60.

L'encert local en el tir exterior durant el primer quart les va manvan tindre en el partit amb un parcial de 6 a 8. En el segon, les xabieras no van poder amb la defensa de pressió proposada per les valencianes. Es va arribar al descans amb un tempteig de 11 a 31. En el tercer quart va millorar el joc local, aconseguint guanyar el parcial per 15 a 12. En els últims deu minuts del xoc l'esforç va fer efecte en les verdinegras i les valencianes amb una banqueta més profund es van endur la victòria per 35 a 60.

Els nois, per la seua banda, van perdre davant el Salesians per 23 a 67 en un partit on els visitants van mostrar clarament la seua superioritat. Els xavals que entrena Jacobo Usagre no van van tindre el seu millor dia. El xoc va quedar pràcticament sentenciat en el primer quart, que va acabar amb avantatge de l'equip alacantí per 9 a 23. Significatiu va ser que en el segon parcial els xabieros van anotar 3 punts, de manera que es va arribar al descans amb un marcador de 12 a 43.

El CB Joventut Xàbia va millorar la seua actuació en el tercer quart però el seu rival va saber administrar la seua renda i va acabar amb un triomf molt folgat per més de 40 punts.