Derrota per les sèniors del CB. Joventut Xàbia davant el CB. Quart (68-80)

02 de desembre de 2014 - 00: 00

Tot i el gran esforç realitzat les noies del CB. Joventut Xàbia sènior, no van poder frenar el líder de la competició el CB. Quart davant el qual van caure per 68 a 80. El xoc es va disputar al pavelló Joan Fuster de Dénia en no estar disponible el pavelló Miquel Buigues que va ser seu d'un altre esdeveniment esporteu.

La pivot Cati llançant a cistella

Les valencianes van sorprendre amb pressió a tot el camp a les xabiencs això va provocar que tinguessin algunes pèrdues de pilota. Una intensitat defensiva molt agressiva que no va ser tallada pels àrbitre que es van mostrar excessivament permissius amb els contactes de la defensa del CB. Quart. Amb el pas dels minuts, aquesta defensa va van tindre millor lectura per part de les noies de Marcos Álvarez que van aconseguir sobrepassar-i anotar cistelles. El parcial dels primers deu minuts va ser de 12 a 18 per les líders.

El segon quart va estar caracteritzat pels intercanvis de cistelles en un i altre costat. Ràpides transicions, encert en el llançament exterior i escassa activitat defensiva en ambdues zones. Es va arribar al descans amb un tempteig de 34 a 40.

La tornada a la pista després del pas pels vestidors no va ser bo per a les verdinegras que van seguir amb molts problemes per anotar. Les valencianes es van veure obligades a baixar la seua intensitat defensiva per les faltes personals. Mentre que en atac van saber atacar la defensa xabienc i van trencar el partit a l'aconseguir vèncer el quart amb un parcial de 10 a 20.

En els últims deu minuts, les jugadores de Marc Álvarez, van treure la seua casta i empenta aconseguint van tindre les idees més clares en atac. L'eliminació per faltes d'algunes jugadores valencianes, va fer baixar l'efectivitat del seu equip. Una circumstància que van saber aprofitar les verdinegras per reduir les diferències en el marcador. De fet va ser el CB. Joventut Xàbia el vencedor del parcial del quart (26-20). Encara que al final del temps reglamentari es va arribar amb el 68 a 80 per les visitants.

La curtesa de banqueta en les xabiencs, va ser una de les claus per no haver posat en més dificultats el líder. L'entrenador verd i negre només va comptar amb vuit jugadores i això pas factura. Cal destacar en aquest partit, l'aportació atacant de Miriam que va anotar 19 punts i de Cati amb 18, ambdues van ser les que van manvan tindre el seu equip en el partit.

Van jugar i van anotar en el CB.Joventut Xàbia: Cati (18), Maria (6), Pilar (4), Irene (12), Paula (2), Vanessa (2), Isa (3) i Miriam (19).