Derrota per les sèniors del CB. Joventut Xàbia davant el CB. Pego (53-61)

20 de gener de 2015 - 00: 00

Un dels derbis de la Marina Alta a la categoria sènior femení va caure del costat de les noies del CB. Pego que van guanyar a la pista del pavelló Miquel Buigues al CB. Joventut Xàbia per 53 a 61.

Marcos Álvarez durant un temps mort

El mal començament del partit va acabar passant factura a les locals que no van entrar amb bon peu a la pista. Els minuts inicials van ser una xacra per a les verd-i-negres que van cometre massa errors. La poca activitat defensiva unit a un mal percentatge d'encert en atac va provocar que el primer quart s'acabés amb un 13 a 20 per a les pegolines.

El mal joc va augmentar al segon quart, on no van trobar la manera d'atacar la defensa del rival. Mentres que van permetre massa opcions a les visitants que van saber aprofitar per arribar al descans amb un còmode avantatge, 21 a 37.

Després del descans, malgrat l'intent de reacció per part de les locals, la situació es va manvan tindre igual. Les pegolines amb un joc pausat van saber llegir perfectament el ritme del partit que més els convenia. Mentre les noies de Marcos Álvarez es van sumir en un joc sense idees que va provocar que acabés el quart amb un 30 a 51, que va deixar pràcticament sentenciat el partit.

Les verd-i-negres malgrat el gran desavantatge van saber treure la casta i la vergonya i això unit a la baixada física de les seues adversàries els va permetre guanyar l'únic parcial per 22 a 10. Al final del temps reglamentari es va arribar amb el marcador de 53 a 61.

Les xabianes tancaran la fase de la lliga regular rendint visita a la pista del líder on jugaran un partit intranscendent ja que no han pogut aconseguir plaça per jugar en autonòmica.