Derrota per al Joventut Xàbia davant el Onil en el XXVI Memorial Miguel Buigues

24 d'octubre de 2013 - 00: 57

El Joventut Xabia no va poder oferir la victòria a la seua afició en el seu partit contra l'equip d'Onil en el dia de la seua XXVI Memorial Miguel Buigues, en caure contra el DKV Onix per 49 a 69.
El partit disputat al pavelló "Miguel Buigues" va començar amb un xicotet avantatge inicial de 5 a 2, per als locals que van aconseguir complicar la fluïdesa ofensiva de l'Onil. A partir del minut 5 l'equip visitant va aconseguir un parcial de 8 a 0 gràcies a les nombroses pèrdues de pilota dels xabiencs que li va permetre còmodes cistelles.

El segon quart va ser el més igualat en puntuació amb un tempteig de 15 a 15, però amb dues fases per a cada equip. El Joventut Xabia va eixir molt fort, jugant molt agressiu en atac i amb bon encert en el tir. A més d'una defensa zonal que va dificultar l'atac visitant, aconseguint un parcial de 13 a 2. Però de la mateixa rapidesa amb la qual va aconseguir l'avantatge, la va perdre en només 2 minuts amb un parcial en contra de 0 a 10.
La primera part va acabar amb un resultat molt igualat de 24 a 27 a favor de Onil i amb un joc molt irregular per part dels dos equips.

El tercer quart va van tindre la mateixa dinàmica, però aquesta vegada l'equip visitant va aconseguir un avantatge còmode que el Joventut Xàbia no va poder ia recuperar en cap moment fins al final del partit. el joc tan irregular li va impedir van tindre la continuïtat necessària per posar en dificultats a l'Onil, que va administrar el seu avantatge basant-se en un bon joc de contraatac i gran encert des de la línia de 3 punts. Al final derrota per 49 a 69.
En una vesprada emotiva per a tota la família del club, es va realitzar la foto de família del club, en la qual la gran majoria dels jugadors des dels 5 als 40 anys van posar davant les càmeres per van tindre un gran record d'aquest dia.

El públic assistent va gaudir de la victòria en el seu debut a la lliga del júnior masculí ja que el Joventut Xàbia va derrotar amb molta claredat a l'Clínica Benissa per 61 a 27. Els nois de Oscar Majordom van deixar clar des de l'inici el seu major potencial.