Derrota per als equips masculins del Club Handbol Xàbia

01 de març de 2017 - 17: 24

Els nois del Club Handbol Xàbia no van van tindre un bon dia a la primera jornada de la segona fase de lliga.

En categoria infantil, van caure derrotats pel CBM Maristes Alacant per 35 a 27. El partit disputat al pavelló del col·legi Maristes Alacant va ser controlat pels col·legials des del mateix inici. Els de la capital, van imprimir un ritme alt de partit, el que va provocar que hagués ràpides transicions. En aquest estira i arronsa van treure major benefici que els xabieros, que es van retirar al descans amb un marcador en contra de dos gols, 15 a 13.

A la segona meitat, els nois del Club Handbol Xàbia, Es van veure desbordats pel major encert ofensiu del seu rival. Els xabieros no van poder parar l'alt percentatge d'encert en els llançaments dels alacantins. Amb el pas dels minuts, les distàncies es van anar ampliant i els nois que dirigeix Pep Ferro es van enfonsar. Al final del temps reglamentari es va arribar amb un desavantatge de vuit gols, 35 a 27.

Els infantils van ser sorpresos a casa

En el pavelló Miquel Buigues es va jugar el primer partit de la segona fase de la categoria infantil masculina, entre el Club Handbol Xàbia i el CBM Servigroup Benidorm. L'equip de la Marina Baixa va sorprendre als locals aconseguint el triomf per 21 a 26.

Els jugadors locals van cometre massa errors pel que fa a pèrdues de pilota i això els va suposar un gran llast. Els visitants, amb un joc més calmat, van moure la pilota amb criteri, buscant les superioritats. Després el seu bon percentatge de llançament els va fer manar en el marcador. Al descans es va arribar amb 12 a 15 al marcador.

A la tornada a la pista, els xabieros van buscar reduir aquest desavantatge però van xocar una i altra vegada amb la defensa rival. El joc va estar molt anivellat amb un equip visitant que va saber jugar amb el marcador i el temps. No va deixar que el seu rival entrés en el partit i va manvan tindre l'avantatge obtingut durant la primera meitat. El marcador final va ser de 21 a 26 per als nois del CBM Servigroup Benidorm.

El proper partit per a aquests nois serà aquest dissabte al pavelló municipal de Dénia, a les 9 del matí, quan s'enfrontin al conjunt de la EMB Dénia.