Derrota injusta per al juvenil del CD Xàbia en la seua visita al Campello CF (2-1)

15 de març de 2018 - 06: 00

L'equip juvenil del CD Xàbia 'A' va deixar passar l'oportunitat de seguir sumant una nova victòria, ja que per domini i oportunitats no va merèixer venir de buit en la seua visita al Campello CF, on va caure per 2 a 1.

En l'arrencada de la trobada, els matalassers van eixir millor que el seu rival a la pista de joc. A poc a poc va anar arribant de forma més clara sobre l'àrea rival. Encara que les rematades dels davanters xabieros no van trobar el premi de l'gol, unes vegades per la falta d'encert i en altres per les encertades parades de el porter local.

Quan millor estava jugant l'equip xabiero va arribar el gerro d'aigua freda, ja que a la primera arribada a l'àrea visitant del Campello CF va arribar el gol de Caleb. Un gol que va deixar tocat als xabieros, que tot i dominar al seu rival es van anar a l'descans amb desavantatge al marcador.

A la segona meitat, els rojiblancas van tornar a eixir amb un bon ritme de joc tot i que sense van tindre tanta possessió de la pilota. El joc va ser un anar i venir d'àrea a àrea. En aquest intercanvi de cops va eixir beneficiat l'equip local, ja que al minut 53 va anotar per mediació de Cadenes el 2 a 0.

Van donar la cara a la recerca de l'empat

Els visitants no es van enfonsar i van intentar donar una passada cap endavant en el seu joc. Al minut 74 va arribar un altre cop per als xabieros. Christian va ser expulsat per doble groga de manera que el CD Xàbia va haver de jugar la recta final de l'xoc en inferioritat numèrica.

Donant la cara en tot moment i malgrat que el joc es va endurir, els xabieros van reaccionar i van cobrar una pena màxima que va llançar el capità, Bas, aconseguint reduir l'avantatge local a l'posar el 2 a 1 al marcador.

Restaven poc més de deu minuts per al final de l'xoc i els visitants van doblar els seus esforços a la recerca de l'empat, però aquest no va arribar i el partit va acabar amb triomf del Campello CF per 2 a 1.

La propera trobada per al juvenil xabiero serà la setmana que ve quan rebi a casa la visita de l'Xeraco.