Derrota dolorosa per al CD Xàbia a Alcúdia per 4 a 0

18 d'octubre de 2015 - 01: 30

Set jornades sense guanyar són una llosa molt pesada de portar per al CD Xàbia que dista molt de ser l'equip en el qual s'havien dipositat moltes esperances que realitzés una bona temporada.

Jesús Moratal entrenador del CD Xàbia

En el camp de "Els Arcs" va patir la derrota més gran del que va de lliga, ja que va caure per 4 a 0 enfront de l'Alcúdia. Va ser una trobada on els locals van eixir més endollats que el conjunt matalasser. Jesús Moratal va plantejar un partit a la contra tractant de sorprendre al seu rival.

Fruit del major domini local va arribar en el minut 20 el primer gol obra de Roberto. Un gol que va molt malament als xabiencs, que van acusar el dur cop. Sense temps a reaccionar, tres minuts més tard, va arribar el segon gol de l'equip riberenc obra d'Adnan.

Amb el 2 a 0 en el marcador, el CD Xàbia va assumir més risc i va fer un pas cap endavant. Els homes de Moratal van ensopegar una i altra vegada amb el bon sistema defensiu dels locals. Al descans es va arribar amb el 2 a 0 al marcador.

A la represa, els xabiencs van intentar entrar aviat en el partit amb un gol, però quan millor estava l'equip, va arribar l'expulsió d'Iborra i el xoc es va complicar molt.

L'equip que dirigeix ​​Roberto Granero amb un jugador més va tornar a prendre el comandament del partit i en el minut 72, Nacho va anotar el gol que va sentenciar el xoc. Aquí es van acabar les il·lusions dels visitants que van veure com en el minut 84 Vicente Camps va anotar el quart gol dels valencians.

El CD Xàbia es col·loca en una complicada posició en la part posterior de la classificació i pot ser que Moratal tingui la seua última oportunitat en la pròxima jornada davant el Pego CF.

Fitxa Tècnica

UE l'Alcúdia: Albert, Ferran, Josua Blasco (Andreu, 86 '), Cerveró, Barea, Adnan, Roberto (Marce, 82'), Nacho, Vicente Campos, Marc García (Edu, 73 ') i Furió (Gerard, 86').

CD Xàbia: Juanvi, Dino, Marc, Iborra, Aldo, Hassam, Pablo (Ens, 65 '), Pau (Joan, 72'), Rubén Ortolà, Faye (Joshua, 31 ') i Javi.

gols: 1-0 Roberto (20 '); Adnan (23 '); Nacho (72 '); Vicente Campos (84 ').

àrbitre: Barreda Frasno. Va amonestar als locals Furió, Vicent Camps, Roberto, Cerveró i Adnan; així com als visitants Iborra, Javi, Pablo, Rubén Ortolà i Dino. Va expulsar per doble amonestació a Iborra.