Derrota de l'CD Xàbia enfront de l'Racing Benidorm (0-2)

19 2021 abril - 11: 54

Dos gols de Guardiola de penal donen la victòria a l'Racing Benidorm al Camp Municipal d'Esports de Xàbia. Aquest va ser el resultat de el partit que va van tindre lloc, ahir diumenge, el CD Xàbia. Un derrota per als locals que els allunya un poc del seu objectiu de temporada. Els locals van dominar durant la segona part i van van tindre diverses oportunitats de gol en la trobada però la sort no va estar de la seua part.

El 0-1 va arribar al minut 36 quan Aldo va desviar la pilota a córner i es va xiular penal. El segon gol de la vesprada va ser en els últims minuts de l'encontre. Els matalassers van intentar empatar el partit però no va poder ser. El proper partit serà aquest dimecres contra el Portuaris.