Derrota amarga per als cadets del Club Handbol Xàbia a Petrer (30-29)

05 d'octubre de 2016 - 00: 00

L'estrena dels xavals cadets del Club Handbol Xàbia en la categoria IR Preferent va ser amarg per a ells, ja que van caure derrotats en la seua visita al pavelló municipal de Petrer, davant el Hispanitas Petrer per 30 a 29.

Atac del CH Xàbia davant el Hispanitas Petrer

Els xabieros van jugar una bona primera meitat, controlant molt bé el seu joc en atac on no van van tindre massa pèrdues. En defensa es van emprar a fons per frenar l'atac directe del seu rival. Això els va permetre prendre la iniciativa en el joc i en el marcador, davant un rival que no es va trobar còmode sobre la pista. Al descans es va arribar amb avantatge del Club Handbol Xàbia per 13 a 17.

A la segona meitat Hispanitas Petrer va pujar d'intensitat la defensa sobre Vicente Cervera, el jugador més encertat de l'equip que dirigeix Pep Ferro. Aquesta circumstància i el cansament d'aquest noi va fer que el seu percentatge d'encert fos disminuint. Amb el pas dels minuts els locals van anar reduint les diferències i es va entrar en un final molt ajustat.

La frescor física de l'equip del Hispanitas Petrer li va valer per arribar amb les idees més clares a la recta final del xoc. En el moment decisiu van saber jugar amb cap i d'aquesta manera es van endur la victòria per 30 a 29.

Els xavals de Xàbia ja es preparen per rebre aquest diumenge a les 12 hores al pavelló Miquel Buigues al CH Vila Joiosa.

Fitxa Tècnica

Hispanitas Petrer: Cremades, Palència, González, Medina, Sants (7), Beltrán, Aitor, Amat (3), Morant (6), A. Medina (5), Llorens (4), Iván i Moltó (5).

Club Handbol Xàbia: Aiman ​​,, Devesa, Connor, Dani Vaques (8), Toni Soler, Manuel, Álvaro, Thevenet, Pascual, Cervera (12) i Joan.

àrbitre: Sánchez Ruiz.