Massa dificultats en la victòria del CD Xàbia contra el Racing Rafelcofer (2-0)

26 de novembre de 2018 - 06: 59

La vesprada de diumenge estava assenyalada en el calendari com el dia gran del CD Xàbia. Presentava l'entitat blanca i roja a tots els equips de la seua escola de futbol. Un total de 16 equips, 220 xiquets, en una vesprada que va arrossegar a molts familiars i es va veure un colorit a la grada.

Després, el primer equip tenia davant el cuer Racing Rafelcofer. Un partit que, a la primera part, va ser soporífer, sense cap ocasió per part dels dos equips. Massa toc al centre del camp però sense profunditat, les defenses van ser superiors a les davanteres i els porters mers espectadors.

L'equip visitant no va demostrar la seua qualitat de cuer, el de Xàbia va mostrar bones maneres, sent un equip ben conjuntat, amb una línia defensiva contundent. Els locals, tot i eixir amb tres puntes, Lucas Bou, Palau i Osorio, no van portar perill al marc visitant, al descans es va arribar amb empat a zero.

Ferran va ser el revulsiu del CD Xàbia

La segona part va començar amb més empenta per part dels locals. Dues jugades seguides que Lucas Bou i Osorio no van saber concretar. L'equip de la Safor també va van tindre una clara ocasió en una jugada d'Padilla que es va recórrer tot el terreny de joc superant a contraris i quan va arribar dins de l'àrea va caure a terra. Va ser una jugada molt protestada pel bàndol visitant que l'àrbitre no va xiular.

Antonio Villaescusa, Que estava a la grada, en van tindre un partit de sanció, va realitzar dos canvis que van ser transcendents, van eixir al camp Salom i sobretot, Ferran i el partit va canviar. A la primera jugada que va disputar el denier es va emportar la pilota i el va posar franc a Lucas Bou que va batre a Tito.

Després del gol van arribar els millors minuts dels locals i de seguida va venir el segon en una pilota que va agafar Roberto fora de l'àrea i de xut ras i cantellut va posar el definitiu 2-0. Cal destacar que tots dos gols van ser dedicats al capità Aldo que minuts abans va ser substituït i estava a la grada animant a l'equip.

Els visitants van avançar les línies a la recerca de retallar distàncies i el CD Xàbia a punt va estar de posar el tercer en el caseller però el tir de Palau el va desviar a córner Tito. En els últims minuts ia la eixida d'un córner, els visitants van marcar, però el banderí del jutge de línia estava aixecat per fora de joc de Tatín.

Al final, victòria justa dels locals que els deixa en la quarta plaça a un sol punt dels llocs de promoció d'ascens. En la propera jornada, el CD Xàbia viatjarà al Grau de Gandia per enfrontar-se a la UD Portuaris.

Fitxa Tècnica

CD. Xàbia: Edu Samblás, Marc, Rafa de el Castell, Paolo, Aldo (Salom, 58 '); Maikel, Pau (Ferran, 58 '), Paco; Lluc (Rubén, 77 '), Osorio (Roberto, 65') i Palau.

Racing Rafelcofer: Tito, Patxi, Padilla, Artur, Andreu (Alfonso, 75 '), Josep (Dorin, 78'), Tarra, Quique, Tatín, Rubén (Roger, 59 ') i Jordi (Raúl, 78').

Gols. 1-0 Lucas Bou 66'y 2-0. Roberto 77 '.

Àrbitre. Sánchez Racó, va amonestar Pau, Paco i Rubén pels locals i als visitants, Patxi, Jordi i Tatín. Va expulsar al delegat del Rafelcofer, Jorge Moratal, minut 68, i al tècnic, Jesús Moratal en el minut 89.