David Ivars va ser tercer en el Ciclocross Vila de Bunyol

03 de novembre de 2016 - 00: 00

El ciclista aleví, David Ivars, de l' Portal de la Marina-Xàbia Bike 's va pujar a podi com a tercer classificat en la seua categoria en el I Ciclocross Vila de Bunyol. Una cursa, que va ser la segona prova puntuable per a la Challengue de Ciclocròs de la Comunitat Valenciana-Memorial Pascual Momparler. La prova, que va organitzar el Club Ciclista Bunyol, va reunir un total de 301 ciclistes entre totes les categories al parc El Planell. En la categoria aleví el vencedor de la prova va ser, Pablo Calvo del Club Ciclista Vinalesa.

David Ivars durant la prova

En aquesta cita de Bunyol, Marc Puig, va ser onzè en la categoria de Principiants, mentre que Andreu Aibar va acabar al lloc 22 en la categoria infantil.

Ciclocross a Aldaia

A la primera prova de l'calendari celebrada a Aldaia, David Ivars, va acabar la prova en la quarta plaça, en una carrera en què Pablo Calvo de Club Ciclista Vinalesa es va alçar amb la victòria. En la categoria de Principiants, el vencedor va ser, Iván Martín, mentre que Marc Puig, del Portal de la Marina-Xàbia s Bike, va acabar en el lloc 16. En Infantils, el representant de l'equip xabiero, Andreu Aibar, va ocupar el lloc 24, en una cursa guanyada per Joan Rico.

Després d'aquestes dues carreres la classificació en la categoria aleví està encapçalada per Pablo Calvo de el Club Ciclista Vinalesa amb 270 punts. El segon classificat és David Ivars de Portal de la Marina-Xàbia s Bike amb 238 punts i el tercer lloc és per a Jordi Fournies de l'Escola Cycling Alzira amb 230 punts.