David Ferrer va tornar a regnar a Acapulco en vèncer a Nishikori en dos sets

02 de març de 2015 - 00: 02

El tennista de Xàbia, David Ferrer va superar 6-3, 7-5 al japonès Kei Nishikori, després d'una hora i 49 minuts i va vèncer per quarta ocasió l'Obert Mexicà de Tennis que es va disputar al Fairmont Acapulco Princess.

David Ferrer a Acapulco

Un triomf que posa punt i final a la mala ratxa que el xabienc tenia amb aquest jugador japonès, al qual no guanyava des del 2013. Ja que el nipó li havia guanyat en les cinc últimes vegades en què havien jugat.

En terres mexicanes, va conquistar el seu tercer títol de l'any 2015 i vintè quart de la seua carrera en l'ATP. Ferrer es col·loca després d'aquesta victòria a nou d'empatar amb Manuel Orantes com el segon tennista espanyol amb més títols en la història moderna.

El xabienc va aconseguir trencar el servei del jugador nipó en el quart i en el vuitè joc del primer set. En la segona mànega va començar també amb un break sobre el seu rival, col·locant amb 3 a 1 al marcador. Nishikori va reaccionar i va tornar a entrar al partit, aconseguint la igualada a quatre jocs.

Ferrer va perdre un servei, però va aconseguir dues noves ruptures de servei de Nishikori per cenyir-se la corona de campió ..

En Acapulco, David Ferrer va guanyar un premi de 343.000 dòlars i 500 punts per al rànquing de l'ATP. Per punts aconseguits, el de Xàbia ja amb 24 títols en la seua carrera ATP, només cedeix en 2015 davant Djokovic i Wawrinka.