David Ferrer seguix endavant en l'Open d'Austràlia en guanyar a Sergey Stakhovski

22 de gener de 2015 - 12: 43

David Ferrer, Ja és a la tercera ronda de l'Open d'Austràlia al derrotar Sergey Stakhovski per 5-7, 6-3, 6-4 i 6-2 en un dur partit que va van tindre una durada de dues hores i 15 minuts.

David Ferrer mostrant la seua alegria

El xabienc va cedir el primer set, davant un joc molt sòlid del seu rival, que amb molta agressivitat en tots els seus cops va sorprendre Ferrer novè cap de sèrie.

El jugador de Xàbia va saber manvan tindre l'enteresa i va confiar en les seues possibilitats, ja que no era lògic que el seu oponent poguera manvan tindre el nivell d'encerts del primer set.

En la segona mànega, David Ferrer, va seguir amb el seu bon joc des del fons de la pista i en el sisè joc, va aprofitar la seua primera pilota de trencament per prendre la iniciativa en el marcador i igualar el partit.

En el tercer set, el joc del xabienc va anar a més, mentre que el seu rival es va desinflar i amb un 5 a 2 per Ferru, la situació se li va posar molt de cara. Va tancar el set amb un 6 a 4 i amb molt bones sensacions.

En l'últim set de la trobada, el cap de Ferrer va funcionar d'allò més bé, davant un rival que a poc a poc va veure com el partit se li va complicar. El jugador xabienc va guanyar amb molta facilitat aquest últim round i va aconseguir el pas a la següent ronda on s'enfrontarà a un complicat contrincant, el francès, Gilles Simón.