David Ferrer es veurà les cares amb Rafael Nadal en els quarts de Roland Garros

02 de juny de 2014 - 19: 59

El tennista xabienc, David Ferrer es va classificar per als quarts de final de Roland Garros al derrotar el sud-africà Kevin Anderson per 6-3, 6-3, 6-7 i 6-1, en un partit de dues hores i 51 minuts de durada. Rafael Nadal serà el seu pròxim rival a la següent ronda.

David Ferrer i Rafael Nadal es veuran les cares a Roland Garros
Amb aquesta victòria el tennista de Xàbia suma el seu triomf número 36 en el torneig parisenc, el que li fa ser el segon tennista espanyol amb més victòries al costat d'Álex Corretja.

El partit va començar un poc irregular per tots dos. Anderson va cedir els seus dos primers serveis, li va trencar el primer a David Ferrer i va van tindre l'opció de tornar fer-ho. No ho va aconseguir i amb l'avantatge afermada al marcador, el xabienc va pujar molt el seu nivell de joc adjudicant-se els dos primers sets del xoc.

En el tercer set les coses van canviar ja que el seu rival va millorar en veure per davant en el marcador. David Ferrer va perdre el seu servei i es va veure a baix 1-3, però va reaccionar ràpid per igualar i tornar a equilibrar tot.

Amb els dos jugadors mantenint el servei es va arribar al tie break que l'hi va adjudicar el jugador sud-africà.

En el quart set, el de Xàbia no va voler sorpreses i va prémer des del seu inici aconseguint dues ruptures de servei al seu rival que li deixo franc la resta de la màniga.