David Ferrer pas a quarts de final del Mutua Madrid Open en guanyar a John Isner

09 de maig de 2014 - 09: 21

El tennista de Xàbia ja està en els quarts de final del Mutua Madrid Open. En els vuitens va eliminar al gegant nord-americà, John Isner per un doble 6-4. David Ferrer no va donar opcions al seu rival i després d'una hora i disset minuts de joc, el va derrotar.

David Ferrer va mostrar un nivell de joc més alt

En l'inici del xoc es va poder veure un joc conservador per ambdós jugadors. En aquesta ocasió, el xabienc va saber restar de forma molt efectiva davant el poderós servei de John Isner.

En el setè joc del primer set va arribar el trencament del servei per part de David Ferrer. El servei del jugador de Xàbia també va ser una altra de les facetes del joc que va millorar respecte al seu anterior partit i això li va permetre guanyar la primera mànega.

En el segon set, David Ferrer va saber aprofitar el moment on el seu rival, es va enfonsar anímicament i va aconseguir punt el break que li va posar amb avantatge al marcador. A poc a poc van anar caient els jocs amb el de Xàbia molt consistent amb el seu joc de fons de pista, que van acabar amb el seu triomf.

En aquest partit es va veure un David Ferrer més assentat sobre la pista, es va deixar els nervis al vestidor i això li va permetre estar més centrat. El seu joc va ser molt millor que en les seues últimes actuacions.

En quarts de final el espera el jugador letó, Ernersts Gulbis en un partit que no començarà abans de les 20 hores.