David Ferrer aconseguix els vuitens de final de l'Open d'Austràlia

24 de gener de 2015 - 15: 47

El tennista xabienc ja és als vuitens de final de l'Open d'Austràlia després de derrotar el jugador gal, Gilles Simon per 6-2, 7-5, 5-7 i 7-6, en un partit etern que ha durat més de 3 hores i mitja.

David Ferrer donant un cop de reves

El partit va van tindre tints èpics ja que Ferrer va acabar el partit amb una ferida en el seu peu dret que el va fer fins sagnar. No hi havia estat per menys, els dos jugadors han jugat amb molta intensitat, en un duel molt igualat, on qui més força tant física com mental es ho acabo portant.

El primer set va ser molt senzill per a Ferrer qui va saber aprofitar-se de la multitud d'errors no forçats que va cometre el jugador francès. En la segona mànega l'enteresa del jugador de Xàbia li va valer per sumar al seu compte, tot i els problemes que va van tindre amb el seu servei.

En el tercer set, "Ferru" va van tindre a prop la victòria però no la va aprofitar ja que quan va estar amb 5 a 4 i tregui no va aconseguir tancar el joc i el seu rival es va créixer. A la quarta mànega tot va estar de cara per al de Xàbia ja que va van tindre un clar 5 a 1, però el seu rival amb problemes físics dels que va haver de ser atès va treure forces de flaquesa per capgirar el marcador i posar-se amb un 5 a 6.

El parcial esgarrifós de 0 a 5 va fer espavilar Ferrer qui va forçar el tiebreak, on va començar dominant però el seu rival no es va lliurar i al final Ferrer va demostrar la seua gran enteresa per guanyar el partit.

En la següent ronda de vuitens de final l'espera Kei Nishikori, és d'espera que el tennista xabienc es recuperi de la ferida de la cama dreta i que pugui estar al cent per cent per enfrontar-se al jugador nipó.