David Ferrer arriba a les semifinals de l'Open d'Austràlia en guanyar a Almagro

22 de gener de 2013 - 11: 53

David Ferrer, Va haver de tirar de l'èpica per capgirar l'avantatge de dos sets de Nicolás Almagro i aconseguir el pas a les semifinals (4-6, 4-6, 7-5, 7-6 (4) i 6-2 ). Després de 3 hores i 44 minuts de lluita Ferrer va segellar la seua presència a les semifinals d'Austràlia.

El tennista de Xàbia, va demostrar aquesta fortalesa mental que el caracteritza en els darrers anys per batre un rival que l'hi va posar molt difícil, però a què li va fallar un poc d'experiència per ficar-se per primera vegada en la seua carrera en les semifinals d'un ' Grand Slam.

El partit va començar amb la millor versió del tennista murcià, fi amb el servei, demolidor amb el seu revés, amb el qual va fer molt de mal i va impedir al de Xàbia fer el seu tennis.

El panorama no va canviar gaire en el segon parcial. La situació es va agreujar en el tercer perquè el murcià no va afluixar i es va col·locar 5-4 i tregui per sentenciar quan van aparèixer els nervis i no va saber tancar el partit. Ferrer es va aprofitar per guanyar la màniga.

En el quart set, Ferrer va continuar sense poder imposar el seu tennis, trobant-se amb 5-4 en contra i servei per al murcià. Els dubtes van tornar a Almagro i en el Tike breake, el de Xàbia va ser superior.

El cinquè set va ser el més clar per a un David Ferrer que es va aprofitar dels problemes físics d'Almagro per emportar-se el partit, guanyant per un clar 6 a 2.