Dani Cepa es va vestir de groc al 'Open BTT Vila de Chiva'

28 de febrer de 2017 - 00: 00

El ciclista, Dani Cep, de l'Xàbia s Bike-Visauto, Es va vestir amb el mallot groc de líder, després de vèncer en M40 al III Open BTT Vila de Chiva. Cep tornar a ser el millor en aquesta categoria en la tercera prova puntuable per al Open BTT de la Comunitat Valenciana.

En aquesta cita, celebrada diumenge, els 270 ciclistes van haver de recórrer un circuit exigent i tècnic de 5 quilòmetres i més de 200 metres de desnivell que va fer les delícies de tots els participants.

Dani Cepa va ser el vencedor en M40, mentre que el seu company d'equip, Àlex Seguí, Va acabar en el lloc setzè. A la cursa de fèmines, la vencedora va ser, Elena Lloret, de l'equip Cult Bikes-Specialized, sent la xabiera, Alicia Margalejo, Segona a 4'20 de la vencedora. La tercera plaça va ser per a Arantxa Lluís.

En categoria Elit i Sub 23, el millor va ser Sergio Mantecón, de l'equip Trek Factory Racing, seguit per Iván Díaz de l'equip Cult Bikes-Mondraker i de Adelino Moll. Saoro Moll va ser un altre dels destacats i va acabar en la quarta posició. mentre que Tomàs Miralles i David Santacreu seguixen aprenent i van acabar al 9º i 13 lloc respectivament.

Brillant paper dels ciclistes de l'escola

En Escoles, els xicotets ciclistes de l'Xàbia s Bike-Visauto van estar brillants. En la categoria Principiants, Marc Puig, va tornar a ser tercer i Danielis Kaseta, va ocupar l'onzè lloc.

David Ivars, també va ser tercer en categoria Aleví, on Miguel Sifre va acabar en la desena plaça. Mentre que en infantils, Dani Cepa i Andreu Aibar van acabar en els llocs, 16º i 20º respectivament.

La propera prova puntuable per al Open BTT de la Comunitat Valenciana serà el 26 de març a Navalón.