Dani Cepa va ser tercer Màster 40 en la prova de BTT de Valladolid

21 de març de 2017 - 01: 30

Gran actuació del ciclista, Dani Cepa, que va acabar tercer en la categoria Màster 40, de la prova Gran Premi Ciutat de Valladolid, Segona puntuable del Open d'Espanya BTT-XCO Cofidis. Una prova que va van tindre lloc sobre un circuit poc tècnic però molt exigent pel desnivell i la velocitat acumulada per volta.

A la primera mànega, Dani Cepa va poder treure l'espina de l'anterior prova, els Internacionals de Chelva. Va aconseguir després de fer una gran carrera pujar a podi de la seua categoria. A aquesta mateixa cita va acudir el seu company de l'equip Xàbia s Bike-Visauto, Saoro Moll, Que va córrer en l'última carrera per a les categories Elit / Sub23, on hi va haver un gran nivell nacional i internacional. Moll va acabar la prova en el lloc vint-vuitè de la general i dissetena de la categoria Elit.

D'altra banda, el mateix dissabte es celebrava el Open BTT-XCO de Tarragona en la població de Miami Platja on Óscar Mestre va participar en categoria Elit / Sub23. Óscar es va manvan tindre constant durant totes les voltes i complet el circuit de 34 quilòmetres en total a la setena posició Elit.

El proper cap de setmana la majoria de l'equip es desplaçarà fins a Navalón per disputar el Open BTT-XCO de la Comunitat Valenciana.

Presència en el IX Torneig Interclub Vinalopó

L'equip Xabia's Bike-Visauto va estar present a la localitat d'Agost per disputar la vuitena prova del IX Torneig Interclub Vinalopó. Els ciclistes, Moisès Arços i Vicent Més estar combatius durant els 87 quilòmetres del recorregut. Moisès va entrar en el lloc quinzè, mentre que Vicent ho va fer en el lloc 46, tots dos van entrar amb el primer grup en la línia de meta. El bloc de carretera participarà en l'última etapa de la Volta a la Marina a Pedreguer.