Dani Cepa va ser el millor Màster 40 en el 'VII Trofeu BTT La Vall de Laguar'

22 de febrer de 2017 - 00: 00

El ciclista, Dani Cep, de l'equip Xàbia s Bike-Visauto va ser el millor Màster 40 al VII Trofeu BTT La Vall de Laguar, Celebrat a Fontilles.

Amb Cep va arribar la primera de les alegries del matí per a aquesta formació. En Màster 40, a més, del triomf de Dani Cepa, el seu company, Àlex Seguí, Va acabar en el desè lloc.

A la cursa de fèmines, Alicia Margalejo, Aquest cop es va quedar fora del podi, però molt a prop del mateix, en acabar en la quarta plaça. Una prova que va comptar amb un alt nivell pel que fa a participació, amb campiones nacionals i internacionals.

Els germans, Adelino Moll y Saoro Moll, Van tornar a estar entre els millors en la categoria Elit-Sub 23 i Juniors. A més a acabar sent segon i Saoro va ser tercer. Cal destacar la cursa realitzada per Óscar Mestre que va estar en entre els 20 primers de categoria Elit. Mentre que a Sub 23, Tomàs Miralles va ser vuitè després de fer una gran carrera. El seu company, David Santacreu, va acabar en el lloc 17º.

L'escola de l'Xàbia s Bike-Visauto entre les millors

Cal ressenyar en aquesta cita el gran paper que van van tindre els joves ciclistes pertanyents a l'escola de l'Xàbia s Bike-Visauto. Marc Puig va aconseguir pujar a podi a l'ésser tercer en Principiants. En aquesta mateixa categoria, Marc Pineda i Danielis Kaseta van acabar en el lloc 15º i 16º, respectivament.

David Ivars va ser cinquè en Alevins i Miguel Sifre va acabar en el desè lloc. Mentre que en la categoria infantil, Dani Cepa i Andreu Aibar van acabar en els llocs, 14º i 23 respectivament.

La tercera cursa puntuable pel Open BTT-XCO de la Comunitat Valenciana serà aquest diumenge dia 26 a Chiva.