Dani Cep de l'Xàbia s Bike-Visauto subcampió d'Espanya Màster 40 de BTT XCO

26 de juliol de 2017 - 07: 55

Dani Cep, ciclista de categoria Màster 40 de l'equip Xàbia s Bike-Visauto ha aconseguit el subcampionat d'Espanya de BTT XCO. La prova, que es va celebrar a la localitat valenciana de Cofrents va resultar molt dura. Amb un recorregut molt exigent, amb salts, troncs i peralts, els participants van haver de donar el màxim per concloure la carrera.

En la categoria Màster 40, l'andalús, José Julián Baró, va eixir molt fort però una punxada el va deixar fora de la lluita pel títol. La cursa es va convertir en una competició entre tres: Carlos Molina, Dani Cepa i Alfredo Padilla. Els tres van rodar junts fins al final, on Molina va ser el més ràpid. Cep va entrar segon a 11 segons i Padilla va entrar a 27 segons del triomfador, que va acabar amb un temps total de 1: 01.11.

Alicia Margalejo va ser sisena

Gran resultat l'obtingut per la ciclista, Alicia Margalejo, En el Campionat d'Espanya BTT XCO, que es va celebrar a Cofrents.

La xabiera va acabar en la sisena plaça amb un temps total de 1: 42.03, la vencedora de la cursa va ser Rocío Gamonal amb una marca de 1: 26.20. La segona classificada va ser Rocío Martín, que va emprar un temps de 1: 27.11. El podi el va completar Merce Pacio, amb un registre de 1: 29.11.

La cursa va constar de cinc voltes a un circuit on hi va haver obstacles, salts, peralts, troncs que va fer que fos molt dur. El recorregut va ser un autèntic trencacames, amb el que l'exigència de totes les ciclistes va ser màxim. A la dificultat del traçat es va sumar la forta calor que va regnar durant el desenvolupament de la prova.

En les primeres voltes, les dominadores de la cursa van ser Sandra Santanyes i Rocío Gamonal amb uns segons per davant de Rocío Martín. Santanyes va haver de cedir el seu lloc de privilegi pel trencament de la patilla que el va portar a l'abandonament de la cursa.

La ciclista de l'Xàbia s Bike-Visauto va manvan tindre un ritme constant que li va permetre quedar en la sisena plaça.

Gran paper dels germans Moll

Adelino Moll y Saoro Moll van van tindre un paper molt destacat en la prova de la categoria Elit, en la qual van prendre part 84 ciclistes. A més a Moll va acabar en l'onzè lloc, mentre que el seu germà Saoro va ocupar dos lloc més enrere.

La cursa va constar de set voltes a un circuit complicat i dur, amb zones molt tècniques, altres molt ràpides que va fer que tots els participants estiguessin en màxima tensió. Durant les primeres passades, la prova es va desenvolupar a un ritme vertiginós, el que va provocar que es fes un grup selecte.

Ade Moll, que va començar la carrera amb moltes precaucions estrènyer la seua marxa a partir de la segona volta, això li va fer avançar moltes posicions i quedar-se entre els 15 primers. Saoro va caminar tota la prova prop del seu germà i això el va ajudar per entrar a poc més d'un minut en la línia d'arribada.

A més a Moll va realitzar un temps de 1: 45.42 a 11 minuts del vencedor de la carrera que va ser David Valero. Saoro Moll va realitzar una marca de 1: 46.51.