Quatre regatistes del Club Nàutic Xàbia aconseguixen la seua classificació per al Mundial de la classe 4.20

29 de març de 2016 - 15: 00

Els germans Luján, Enrique i Pablo han aconseguit la seua classificació per disputar el mundial de la ISAF i la parella formada per Julia Miñana i Isabel Sebastiá han obtingut plaça per a l'europeu i mundial de la Classe 4.20, gràcies al seu brillant paper realitzat en el Campionat d'Espanya que s'ha disputat en aigües catalanes.

Els germans Luján al podi del Nacional de 4.20

Els regatistes de la secció de vela esporteva del Club Nàutic de Xàbia van acudir a la cita amb el nacional de la Classe 4.20 que va organitzar el Club Nàutic El Balis. Van participar les parelles formades per, Julia Miñana i Silvia Sebastià, Enrique i Pablo Luján i Luis i José Enrique Aroca.

El campionat va comptar amb 98 parelles de regatistes i es va disputar en les categories d'individual i per equips. En la classificació general, els germans Enrique i Pablo Luján van aconseguir un setè lloc. Mentrestant, Julia Miñana i Silvia Sebastià van ocupar el lloc 28 i els germans, Luis i José Enrique Aroca es van situar en el lloc 63 de la classificació.

Amb tot, els germans Luján es van alçar amb la primera posició en la categoria sub17, també en aquesta categoria les primeres fèmines van ser la parella del CN ​​Xàbia, Julia Miñana i Silvia Sebastià.