Cristóbal Cholbi es proclama subcampió d'Enduro de la Comunitat Valenciana

08 de novembre de 2022 - 08: 35

Diumenge passat, 6 de novembre, es va disputar l'última prova del Campionat Autonòmic d'Enduro a la localitat castellonenca de Sant Mateu. La cursa va comptar amb un total de 58 participants, entre ells, el pilot de Xàbia, Cristóbal Cholbi. El circuit aportava cronos molt ràpides i oferia als pilots trams de ral·li, cosa que li va agradar.

Cristóbal Cholbi va eixir d'inici pensant en el pòdium de final de campionat, amb bon pols i velocitat, els seus temps van anar baixant a mesura que feia cada passada, el seu esforç va ser màxim i el cansament no va aparèixer durant la jornada, ja que la prova constava de 4 hores 40 minuts.

El pilot de Xàbia va continuar batent marques personals a cada volta mostrant una classe de força i experiència, cosa que li va permetre reunir els punts necessaris per finalitzar 2n al Campionat.

Un cop més, Cristóbal se situa al pòdium final de l'Autonòmic com a subcampió d'Enduro CV del 2022. Aquest gran resultat unit al seu tercer lloc al Campionat d'Espanya de Cross Country, el fa registrar el seu millor any a la competició.

El pilot de Xàbia, mancant finalitzar a Almussafes, la seua última prova, en la modalitat de Cross Country CV, seguix 2n classificat i agraeix l'esforç i suport al seu equip Team Casco Rojo i també als seus sponsors ( La Mesquida Racing, Motos ruta 22, FMCV, Neteges Xàbia, Cholbi Blog i Rmj Rmj).