Cristina Roselló va acabar quarta de la general femenina al Mig Ironman d'Oliva

03 de juny de 2015 - 11: 00

La triatleta xabienc, Cristina Roselló va van tindre un gran debut en una prova nova per a ella, el Mig Ironman. Aquesta prova va van tindre lloc a Oliva i Roselló va aconseguir la quarta plaça a la classificació general absoluta Femenia, sent la primera de la seua categoria, G25-29.

Cristina Roselló en el podium d'Oliva

La xabienc va creuar la línia de meta amb un temps total de 5 hores, 10 minuts i 18 segons a 20 minuts de la vencedora, Ana Revilla que va marcar un registre de 4: 49: 51. La segona plaça va ser per a Ana Belén Faus a 5: 07 i la tercera, Inge Van den Broeck a 18: 51 de la guanyadora.

La triatleta del Club Triatló Sueca, va realitzar el primer segment de natació sobre 1.900 metres en un temps de 34: 23 que va ser el tercer millor temps. Una prova dura en què les meduses van ser protagonistes.

Després d'una ràpida transició es va enfrontar al segment ciclista sobre 90 km, en un circuit de 45 km., Al que van donar dues voltes. Aquí va realitzar un gran esforç i això li va permetre acabar amb el segon millor parcial, de 2: 39: 54, encara que va acabar amb les cames molt adolorides.

En l'últim segment de carrera a píe sobre un circuit exigent de 7 km., Al que van donar 3 voltes per completar els 21 km., L'esforç li pas factura. Un quilòmetre per la arena de la platja es va convertir en un veritable infern per a tothom. Cristina Roselló va marcar el sisè millor temps amb un parcial de 1: 52: 15

La xabienc va manvan tindre la tercera plaça fins que en l'última volta va ser sobrepassada per una triatleta, entrant en la quarta plaça de la general i primera de la seua categoria. Una experiència molt gratificant per a Cristina, que es va sentir molt contenta i orgullosa pel resultat obtingut. Una posició que és fruit de la constància i el treball diari que realitza Cristina Roselló en cada entrenament.