Cristina Roselló guanya la short de la ICAN de Gandia i Nasio Cardona queda segon al Eivissa Trail Marató

18 d'octubre de 2021 - 14: 23

Durant la passada setmana, el Club Atletisme Llebeig va van tindre una gran representació en tres proves grans proves, com són l'Ibiza Trail Marató, el Cros Camp a través a la Vila Joiosa i el Half de Gandia.

Al Trail d'Eivissa va participar Nasio, quedant segon absolut, entrant a meta amb un ritme magnífic. Va van tindre uns rivals que no l'hi van posar gens fàcil, Zaid Ait Malek i Franco Collé, quedant el primer amb una marca de 3:24:20 i guanyant la prova, i registrant Ignasi Cardona 3:28:44.

A més, a Eivissa també va estar Miriam Moritz, participant en la prova de 10km i quedant en la sisena posició en la seua categoria.

En el II Cross Camp a través Pantà Amadorio a La Vila Joiosa va estar presenta Mark Langley, finalitzant la prova de 8 km en 46 minuts i entrant a meta en la posició 28 de la general i tercer en la seua categoria.

Finalment, al Half de Gandia, prova que consistia a 1,9km nedant, 90 km en bici i 21km corrent, va participar Joan Puig, acabant la prova en 05:35:45 i entrant a meta en el lloc 312.

En aquesta última competició també va estar l'atleta xabiera Cristina Roselló, Pertanyent a l'TRI INFINITY MÓSTOLES, qui va quedar primera en la distància short de la ICAN (1,3 km natació + 30 km ciclisme + 7 km cursa a peu), amb un temps total de 02:25:04.