Cristina Roselló va ser la vencedora en el seu grup d'edat en l'autonòmic de Duatló de Montcada

24 de febrer de 2015 - 00: 02

La duatleta xabienc, Cristina Roselló va fer un quart lloc en la classificació general del Duatló Autonòmic en la modalitat d'esprint que es va celebrar a Moncada. Roselló va ser la vencedora en el seu grup d'edat pel que es va mostrar molt satisfeta amb la seua actuació.

Cristina Roselló va ser la primera en el seu grup d'edat

La eixida del primer segment va ser a les 9: 03, per davant les participants van haver de cobrir 2 voltes un circuit en què hi va haver pendents i sobretot molt de vent, Van cobrir 5.000 metres de cursa a píe. La xabienc va marcar un registre de 20 minuts i 55 segons, sortint a la setena plaça.

A continuació, va afrontar un dur segment de bicicleta amb pujades i on el vent ple de duresa dels 20 quilòmetres. En aquesta fase de la prova, Cristina Roselló va recuperar posicions i es va manvan tindre en el cap d'un grup de duatletes de les que va estar tirant per intentar reduir les diferències. El seu parcial en aquest segment va ser de 42 minuts i 56 segons.

Es van baixar de les bicicletes un grup de tres participants que es van jugar el tercer lloc en el pòdium. En els últims 2,5 km de cursa a peu, la de Xàbia va aconseguir fer-los a un ritme de 3: 49 min / km. Acabant amb un temps de 9 minuts i 33 segons.

Cristina Roselló en el moment d'agafar la bicicleta

Després d'acabar amb un temps total de 1 hora i 52 minuts va ser quarta en la classificació general i un primer lloc en la seua categoria de grup d'edat 25-29 anys.

La guanyadora de la prova absoluta va ser la deniera, Maria Fornés que va realitzar una marca de 1 hora, 11 minuts i 32 segons.