Cristina Roselló va ser desena absoluta al Triatló Sprint d'Alacant

06 de maig de 2015 - 00: 00

La triatleta, Cristina Roselló va acabar la segona prova del "Circuit TriWhite Cup", El"triatló Alacant"En la desena posició de la classificació general femenina de l'campionat autonòmic i primera classificada del seu grup d'edat 25-29 anys.

Cristina Roselló agafant la bicicleta

La prova es va celebrar a la platja del Postiguet i els participants van haver de suportar una alta temperatura que va venir bé per al primer segment però que després càstig molt en els dos restants de ciclisme i cursa a píe.

La xabienc va prendre part en el prova de la distància esprint pel que va haver de cobrir un primer segment de natació de 750 metres, un de ciclisme de 24 quilòmetres i el tercer de 5.000 metres de cursa a píe.

Cristina Roselló va emprar un temps de 12: 04 en el segment de natació, va eixir de l'aigua en la posició 20. En el segment de ciclisme va anar millorant posicions i va acabar en el lloc 13 amb un temps parcial de 46: 08 i va ser en el tercer segment on va recuperar posicions i va marcar la sisena millor marca amb un temps de 21: 24. Roselló va acabar amb un temps total de 1: 20: 36, sent la primera del seu grup d'edat, 25-29 anys.

La vencedora va ser Miriam Muñoz amb una marca total de 1: 12: 34, seguida de Noelia Juan amb un temps de 1: 15: 08 i la tercera plaça va ser per Davinia Albinyana amb un registre de 1: 15: 27.