Cristina Roselló i Irene Bolufer van participar en el Campionat d'Espanya de Duatló

06 2016 abril - 00: 00

La localitat catalana de Cerdanyola va acollir aquest cap de setmana el Campionat d'Espanya de Duatló Elit. En aquesta cita on van estar els millors especialistes d'aquest esport hi va haver representació xabiera; Cristina Roselló e Irene Bolufer pertanyents al CT Laboratoris Sys.

Les dues duatletes van estar a un bon nivell en una prova que va van tindre un traçat molt exigent. El primer segment va ser de carrera a píe amb una longitud de 5.000 metres i Cristina Roselló va realitzar una marca de 19 minuts i 45 segons. La seua companya Irene en aquest mateix segment va fer un temps de 21 minuts.

Cristina Roselló i Irene Bolufer

En el segon segment de ciclisme amb un traçat de 20 quilòmetres, Roselló va realitzar una espectacular remuntada en un circuit molt dur i sinuós amb contínues pujades i baixades que va resultar molt incòmode per a les participants. La duatleta de Xàbia va realitzar un temps de, 45 minuts i 21 segons. En aquest sector les coses no li van anar tan bé a Irene Bolufer ja que va emprar un temps de 49 minuts i 22 segons.

En el tercer segment de carrera a peu sobre una distància de 2.500 metres, Cristina Roselló va seguir amb la seua bona progressió aconseguint avançar a algunes participants per entrar a la línia de meta amb una marca de 9 minuts i 32 segons. Per la seua banda, la seua companya d'equip, Irene Bolufer realitzar un temps de 9 minuts i 48 segons.

En la classificació general absoluta elit, Cristina Roselló va acabar amb un temps total de 1 hora, 14 minuts i 38 segons en el lloc 26. Irene Bolufer va finalitzar la prova amb una marca de 1 hora, 20 minuts i 10 segons en el lloc 55.

En aquesta cita nacional la gran triomfadora va ser la duatleta Paula García Godino que després del sector ciclistes va aconseguir una important renda sobre la resta de competidores i va aconseguir el títol amb una marca de 1 hora, 9 minuts i 35 segons. El podi el van completar, Sara Bonilla que va ser segona i Davinia Albinyana que va ser tercera.

Per equips al CT Laboratoris Sys va acabar en la cinquena plaça de la classificació general amb un temps total de 3: 49: 28 sent Cristina Roselló la qual va realitzar el millor temps de les quatre components, seguida per Sandra Muñoz i Irene Bolufer que van ser les tres que van puntuar.