Cristina Roselló aconseguix amb el seu equip el Campionat d'Espanya a Duatló

18 de març de 2022 - 14: 01

Sòria va acollir, fa uns dies, el Campionat d'Espanya de Duatló de Mitja Distància i fins allà va viatjar l'atleta de Xàbia, Cristina Roselló junt al seu equip, Tri-Infinity Móstoles. Les noies van mostrar la seua vàlua i van aconseguir el primer lloc femení per clubs, proclamant-se així com a Campiones d'Espanya a Duatló.

A la categoria de Mitja Distància es recorre un primer tram de cursa a peu de 15 km, seguit d'un tram de bicicleta de carretera de 60 km i finalitza amb un darrer tram de cursa a peu de 10 km. Roselló va comentar, a través de les seues xarxes socials, que les baixes temperatures es van fer notar durant el transcurs de la prova encara que els bons resultats de la xabera van ajudar que el club aconseguís la primera posició per equips.

Cristina Roselló va aconseguir entrar a meta al sisè lloc, tot just 30 segons després de la seua antecessora. I és que, segons explica l'atleta, "els primers 15 km amb les pujades em vaig sentir molt bé, acabant en 5a posició per entrar a boxes", però va perdre dues posicions mentre es canviava de roba. Ràpidament va poder recuperar les posicions però els 65 km de bici amb els seus més de 800m d'acumulat durant les dues últimes voltes” el fred es va fer notar i les cames estaven morades. Va ser molt dur amb el seu aire fred però seguim per afrontar els darrers 10 km de carrera a peu, anava 6a elit i així vaig acabar".

La valoració de Cristina és positiva perquè van quedar Campiones d'Espanya "però no estic del tot satisfeta pels 30 segons que em van separar de la cinquena posició".