Cristina Roselló va conquistar el títol de campiona d'Espanya de duatló per equips

06 de març de 2018 - 12: 15

L'esportesta, Cristina Roselló, Va conquistar el títol de campiona d'Espanya per equips, de Duatló mitjana distàncies per clubs, amb les seues companyes del Club Triatló Clavería de Móstoles. Millor debut no va poder van tindre la xabiera amb les seues companyes de club, Ana Caleya i Sonia López. Roselló va ser la millor de l'equip en entrar a la setena plaça, mentre que les altres dues components van entrar en els llocs vuitè i novè respectivament.

A nivell individual, la valoració que va fer Cristina Roselló després d'acabar la prova va ser de no estar tot el contenta que ella esperava i és que durant la carrera va cometre errors que li van impedir estar més amunt en la classificació.

La prova no es va desenvolupar sota les millors condicions meterològiques, de fet, en el primer segment les atletes van van tindre un circuit a la zona del Palmerar amb molt de fang. Roselló va estar en el grup capdavanter, encara que amb un ritme massa alt, que posteriorment va haver de controlar. No va acabar amb bones sensacions aquesta primera part de la prova, el seu temps va ser de 1: 08,30 en cobrir els 16.800 metres, la seua mitjana va ser de 4: 04 per quilòmetre.

Va entrar al estoig amb la lona totalment mullada per agafar la bicicleta i afrontar els 66 quilòmetres del segment ciclista. En pujar a la seua bicicleta les sensacions van millorar, tot i que va van tindre moltes dificultats per menjar i beure. El circuit un autèntic trenca cames amb seguides pujades i baixades no el va ajudar molt.

A partir del quilòmetre 30 les seues sensacions van millorar molt i va aconseguir sobrepassar a algunes participants tot i la pluja. El seu temps en aquest segment va ser de 2: 02.04, va marcar una mitjana de 31,7 km / hora.

Greu equivocació en l'últim segment

Cristina Roselló en baixar de la seua bicicleta va sentir com els seus píes estaven congelats però encara li quedaven 8 quilòmetres per davant per acabar la prova. Va començar amb un bon ritme fins que va cometre un error greu, es va equivocar de carril, se'n va anar al de meta i això li va costar haver de tornar enrere i recórrer 100 metres més. Un error que li va costar una plaça a la classificació, el seu temps en aquest segment va ser de 31,56.

Va acabar amb un temps total la prova de 3: 43.59, a la setena plaça en Elit el que va deixar una valoració per a la xabiera de cert sabor agredolç, ja que per equips era campiona d'Espanya i en individual esperava una millor posició.

El podi femení d'aquesta prova va estar encapçalat per Helena Herrero amb un temps total de 3: 33.00, seguida de Claudia Montagud, que va marcar un registre de 3: 34.46 i el tercer lloc va ser per Leonor Font amb una marca de 3: 35.06.

Cristina Roselló agraeix el màxim suport que rep dels seus patrocinadors, Matties Bags, Aguila Rent Villas, Boronat Bicicletes, Clínica REMA, Pepe La Sal y Publidisseny, Ja que la seua ajuda li permet estar en proves del calendari nacional.