El CD Xàbia va vèncer fàcilment al CD Llosa per 4 a 1

22 2017 abril - 21: 42

Partit sabatino el disputat al municipal de Xàbia entre els locals i el CD Llosa que va acabar amb una àmplia victòria per 4-1.

El xoc va estar controlat pels lleons, que van dominar clarament a un rival que va demostrar la seua condició de cuer. Els valencians no van arribar cap vegada a voltants de l'àrea local durant la primera meitat.

Per la seua banda, l'equip que dirigeix Antonio Villaescusa, Va crear múltiples ocasions, de manera que l'arribada del gol, era qüestió de temps. El primer gol va caure després d'una jugada de tiralínies amb passada perfecta de Rubén Ortola a Roberto, que d'excel·lent vaselina, va inaugurar el marcador. Minuts més tard, una jugada similar i aquest cop la vaselina de Roberto la va van detindre Marc. Abans del descans va arribar el 2-0, en un centre d'Aldo per l'esquerra que Rubén Ortola va rematar a plaer.

A la segona part, el domini local va ser a més i el primer avís va arribar en una jugada individual d'Ashford, que a penes sense angle, va llançar un fort xut que Marc va aturar en dos temps. Poc després, el conjunt xabiero va anotar el tercer gol, obra de Rubén Ortolà que amb una rematada per baix, va batre Marc. El CD Llosa va retallar les diferències en un mà a mà de Baldoví amb Edu que va resoldre el jugador visitant batent per baix a porter local. El quart gol va ser obra d'Ashford, que va marcar després d'una rematada acrobàtica dins l'àrea.

Hi va haver més ocasions per als lleons en les botes de Michael però la seua rematada la va aturar Marc. Una altra clara va van tindre Roberto i fins al final no van parar d'arribar ocasions que no es van traduir en gols. En resum, un bon partit dels locals que amb prou feines van trobar resistència en els visitants.

Fitxa Tècnica

CD Xàbia: Edu, Aldo, Hassan, Marc, Gervasi, Cardona, Pau, (Faye, minut 80), Ashford, (Mourad, minut 85), Jaime Agulló, (Víctor Pereira, minut 86), Rubén Ortolà, (Michael, minut 66) i Roberto.

CD LLosa: Marc, Jordi, Mirco, Riki, Baldoví, Nestor, Víctor, Durá, Andreu, Borja i Andoni.

gols:1-0 Roberto 29 ', 2-0 Rubén Ortolà 39', 3-0, Rubén Ortolà 63 ', 3-1, Baldoví 75', 4-1 Ashford 77 '.

àrbitre. Adrián López, va amonestar al tècnic local Villaescusa al minut de joc i als visitants Mirco, Riki i Borja.