El CD Xàbia guanya a la UD Portuaris en una bona segona part (2-0)

03 de desembre de 2017 - 21: 24

El CD Xàbia guanya a la UD Portuaris per 2 a 0, en una bona segona part. Un triomf que va servir com a comiat del conjunt blanc-del camp municipal de futbol de Xàbia. El seu últim partit de l'2017 el disputarà el 17 de desembre al camp la Costa de Benissa. Això es deu a la represa de les obres de la coberta de la grada que començaran en breu.

L'arrencada del partit va ser bo per als xabieros que, al minut 3, es van poder avançar en el marcador. Lucas Bou es va anar de Fede i quan va encarar al porter visitant va ser enderrocat a la vora de l'àrea. L'àrbitre va mostrar targeta groga quan va haver de ser roja ja que era l'últim jugador, estava centrat i era ocasió manifesta de gol.

El joc es va tornar insuls amb un CD Xàbia que no es va mostrar còmode sobre el rectangle de joc. L'equip de la Safor va disposar de dues ocasions per marcar: A la primera, Dani Vaello va rebutjar a córner. A la segona, un defensor matalasser va aclarir la pilota amb Vaello fora del seu marc.

Poc més va donar de si una primera meitat on va faltar fluïdesa en el joc i hi va haver poca presència de la pilota en les àrees. Es va arribar al descans amb empat a zero.

Bona reacció xabiera

Després de passar per vestidors, el CD Xàbia va eixir amb un altre aire, molt més ambiciós i amb profunditat en les seues accions. Als quatre minuts, Michael va entrar per banda dreta i va rematar fort amb la seua cama esquerra, les mans toves del porter visitant Sergi, no van poder evitar que la pilota entrés a la seua porteria.

Després d'encaixar el gol, el conjunt del Grau de Gandia, va reaccionar molt bé i de no ser per que el capità local, Aldo, va estar atent per rebutjar una pilota que es colava a la seua porteria, hagués empatat el partit.

Al minut 59 va arribar la sentència de l'equip local, després d'una gran jugada individual d'Álvaro per l'esquerra que es va posar cara a cara a Sergio per batre'l amb un xut a mitja alçada. Amb aquest tant la UD Portuaris va desaparèixer del camp, va ser un cop dur del qual no va poder recuperar-se. El CD Xàbia va poder haver augmentat el seu avantatge ja que Elías va centrar molt bé i Álvaro va rematar de cap sortint la pilota fora per molt poc.

El marcador ja no es va moure i l'equip que dirigeix Antonio Villaescusa va sumar tres punts d'or que el deixen en la quarta plaça a dos punts del líder la UD Benigànim.

Cal assenyalar que durant la segona meitat es van apagar alguns focus del camp, que posteriorment es van tornar a encendre, el que va permetre que el partit poguera continuar sense major problema.

Fitxa Tècnica

CD Xàbia: Dani Vaello, Ayoze, Eric, Carles, Aldo; Michael (Rubén Ortolà, 86 ') Kiko (Cardona, 80') Rafa de l'Castell (Vergi, 85 '), Roberto (Elías, 78'); Lucas Bou i Álvaro.

UD Portuaris: Sergi, Aitor (Dani, 24 '), Fede, Michel, Ausiàs; Perxa, Nico (Cardona, 61 ') Ramis, Beltrán, Ximo; Miki (Ivan, 69 ').

gols: 1-0 Michael 49 'i 2-0, Álvaro 59'.

àrbitre: Ródenas Martínez. Va amonestar als locals, Aldo i Kiko, pels visitant van veure grogues Fede i Perxa.