El CD Xàbia va tancar la seua pretemporada golejant el CD Pedreguer (4-1)

31 d'agost de 2017 - 07: 50

El CD Xàbia va tancar la pretemporada amb una clara victòria contra el CD Pedreguer al qual va derrotar per 4 a 1.

La primera part va ser més igualada ja que les forces de tots dos equips estaven anivellades. Va ser l'equip visitant qui es va avançar al marcador en una jugada individual de Ximo que, gairebé sense angle, va batre Vaello.

La resposta local no es va fer esperar i els matalassers van estar a punt d'empatar en un xut d'Aldo que es va estavellar al pal de la porteria defensada per Vicent. L'equip visitant que dirigeix ​​el xabiero, José Luis Bisquert, Va estar a punt d'aconseguir el 0 a 2, però el porter local, Vaello, va salvar el gol en última instància.

Al límit del descans, el CD Xàbia va aconseguir l'empat amb un gol de Rafa Del Castillo que va marcar al llançar molt aviat una pena màxima. Amb la igualada a un se van retirar els equips a vestidors.

Els locals van ser superiors físicament

La segona part va ser una altra història, la preparació física dels locals es va notar al camp, davant un rival que tot just porta entrenant 12 dies. Als nou minuts, Lucas Bou va tornar a demostrar la seua condició de golejador. Un gol que va fer mal mentalment als pedregueros que, malgrat intentar-ho, van haver de cedir davant l'empenta del rival.

El tercer gol local va arribar al minut 71 anotat per Roberto, jugador que en aquesta pretemporada ha demostrant els seus dots de golejador. L'últim gol de la trobada va ser obra de Faye en el minut 79.

Aquest va ser l'últim assaig del conjunt que dirigeix Antonio Villaescusa, Que s'estrenarà a la lliga, aquest diumenge en el seu camp municipal davant la UD Carcaixent en un xoc que es jugarà a les 18 hores i que dirigirà el col·legiat Romero Pérez.