Carmen Bolufer i Toni Soler van pujar a l'pòdium en el 'III Aquatló dels Poblets'

26 d'agost de 2015 - 00: 00

Els triatletes del Trillebeig Xàbia, Carmen Bolufer y Toni Soler van aconseguir pujar al pòdium en el "III Aquatló dels Poblets". La prova va van tindre un primer segment de cursa a píe de 3 quilòmetres, un segon de natació de 1.000 metres i el tercer segment de carrera a píe de 3 quilòmetres.

Carmen Bolufer al pòdium

La fèmina ho va fer com la millor en la categoria juvenil, Bolufer va entrar en meta en el lloc 24 de la classificació general, sent la tercera dona en creuar la línia d'arribada. El temps emprat per la xabienc després dels tres segments va ser de 47: 13. En noies la vencedora absoluta va ser Silvia Valero que va entrar amb un temps de 42: 56. Per davant de la xabienc va creuar com a segona, Tamara Climent amb un registre de 43: 55.

Toni Soler, va ser el clar dominador de la prova en el primer segment ja que va arribar a la zona de transició amb un folgat avantatge sobre el seu més immediat perseguidor. Soler va van tindre dos distraccions, un es oblit el dorsal i un altre a l'intentar entrar a la mar en sabatilles. Això li va suposar que hagués de tornar enrere i va perdre el seu avantatge, entrant en el tercer lloc al mar.

Toni Soler el CA Llebeig Xàbia

En el segon segment no va poder recuperar les primeres places i va ser en el tercer segment de carrera a píe on va tornar a recuperar terreny. Toni Soler va entrar a la cinquena plaça de la classificació general, sent tercer en la categoria sènior. El seu temps va ser de 41: 26 en la línia de meta. El vencedor de la prova va ser Bernat Capellino amb un temps de 37: 03, la segona plaça va ser per a Juan Miguel García amb un registre de 38: 34 i el tercer lloc va ser per a Rafael Sancho amb una marca de 40: 09.

El tercer dels xabiencs en aquesta competició va ser Pep Bolufer que va entrar en meta en el lloc 16 de la classificació general amb un temps de 43: 31.