Carmen Bolufer va ser segona en el Triatló de la dona de la platja de Gandia

14 2015 abril - 00: 00

Impressionant actuació de la triatleta xabienc, Carmen Bolufer que acabo sent segona en la prova del Triatló de la dona que va van tindre lloc a la platja de Gandia. L'atleta del Tri.Llebeig en el primer sector de natació sobre una distància de 373 metres, va eixir de l'aigua a la cinquena plaça amb una marca de 9 minuts i 2 segons.

Carmen Bolufer al Triatló Platja de Gandia

Després del pas pel box per agafar la seua bicicleta va afrontar el segon segment de la prova sobre 10.750 metres de ciclisme, on va manvan tindre un bon ritme aconseguint manvan tindre la cinquena plaça, amb un temps de 24 minuts i 35 segons.

En el tercer segment de carrera a píe sobre un traçat de 2.500 metres, la xabienc demostrar el seu poder en aquesta part de la prova i va marcar un temps de 9 minuts i 52 segons, recuperant tres posicions.

El seu temps total després d'omplir els tres segments va ser de 46 minuts i 25 segons, a només sis segons de la vencedora que va ser Mª Tere Montes. La tercera plaça va ser per a Sandra Gans amb un temps de 47 minuts i 35 segons.

Minuts més tard es va donar la eixida a la prova del Triatló modalitat Sprint on participo Toni Soler. El xabienc va eixir de l'aigua bastant endarrerit, encara que en el segment de bicicleta va aconseguir recuperar algunes posicions.

En el tercer segment de carrera a peu, amb un fort ritme va aconseguir marcar el quart millor temps i això li va permetre millorar molts llocs en la classificació. Soler, va acabar en el lloc 15 de la categoria Sub 23. amb un temps total de 1: 10: 22 a un poc més de 9 minuts del vencedor de la prova que va ser Ander Okamika.