Bons resultats per als equips de l'escola del CB Joventut Xàbia

13 de gener de 2016 - 12: 51

Després de les vacances nadalenques es va reprendre l'activitat per als equips de l'Escola del CB Joventut Xàbia. Els seus representants van van tindre una jornada positiva ja que van disputar quatre partits aconseguint tres victòries i una derrota.

Espectacular va ser el triomf aconseguit per l'equip aleví en el seu partit davant del CB Ifach Calp al qual van derrotar per 73 a 67. Va ser un partit igualat, ple d'alternances en el marcador, bon joc i tensió. La victòria va caure del costat verd i negre en una pròrroga no apta per a cardíacs.

Equip CB Joventut Xàbia Aleví

El conjunt benjamí seguix comptant els seus partits per victòries, i en aquesta ocasió va ser el conjunt del CB Pedreguer el qual res va poder fer davant el vendaval xabiero. El gran joc del CB Joventut Xàbia els va permetre guanyar per 43 a 25.

Una àmplia victòria va aconseguir el conjunt infantil mixt en la seua visita a la localitat valenciana d'Alberic on va vèncer per 21 a 84 al CB Alberic. Aquest duel va ser el primer de la segona fase de la lliga i la veritat és que els nois del CB Joventut Xàbia van deixar molt bones sensacions aconseguint una còmoda victòria.

L'única derrota la va recollir el cadet masculí en caure en la seua visita al CB Benidorm per 70 a 63. El xoc va estar molt igualat encara que al final es va decidir en els últims minuts per junt a l'equip local.