Bona imatge de les infantils del Club Handbol Xàbia tot i la derrota

14 de novembre de 2016 - 00: 00

Les xiquetes del Club Handbol Xàbia seguixen sense estrenar el seu caseller de victòries en caure davant del CB Elda B per 9 a 16.

Mònica Jorro llançant a porteria

El partit disputat al pavelló Miquel Buigues de Xàbia va van tindre dues parts clarament diferenciades. La primera va ser de total control de l'equip visitant, davant unes locals que van saltar a la pistes amb molts nervis. Això va provocar que sumessin errors infantils i pèrdues de pilota que van pagar molt car, amb gols en contra. En ataquin no van trobar la manera de trencar la defensa 6-0 que va col·locar l'equip eldense. Al descans es va arribar amb un 2 a 10.

Equip infantil femení del CH Xàbia

La segona part i després del pas pels vestidors, Pep Ferro va fer veure a les seues noies que calia deixar anar aquests nervis i intentar divertir-se jugant. Va demanar més pilotes a Mónica Jorro, perquè aquesta aprofités la seua envergadura i poguera llançar amb comoditat. Les instruccions i sobretot, la desimboltura de les xiquetes, van ser la clau del seu notable millora. A poc a poc van anar a més i van completar uns bons minuts, encara que mai va perillar la victòria per a les visitants.

Al final de la trobada es va arribar amb un tempteig de 9 a 16, de manera que el parcial de la segona meitat va ser de 7 a 6 per a les noies del Club Handbol Xàbia. S'esperava que aquesta temporada fos complicada per a elles ja que són, majoritàriament, jugadores de primer any pel que tenen davant seu una campanya que els deu servir com a aprenentatge. En la propera campanya serà quan se'ls exigeixi un major nivell a totes elles.

Les noies tornaran a jugar com a locals dissabte que ve quan es mesuren al CB Elx en un xoc que començarà a les 11: 30 hores.