Bona actuació del Portal de la Marina-Xàbia's Bike a Canals i pòdium a Ibi

10 de juny de 2014 - 00: 00

Es va celebrar el Campionat Autonòmic de ruta en les categories Màsters i Sèniors de ciclisme a Canals. Fins allà es van acostar tots els ciclistes del Portal de la Marina-Xabia 's Bike d'aquestes categories (Xavi Sellés en M-40, Dani Cep, Moisès Espinós, José A. García i Àlex Seguí en M-30 i Juanjo Femenía i Emilio Andrés a Sènior), quallant una bona actuació.

Membres del Portal de la Marina-Xàbia's Bike a Canals

Especialment Moisès Espinós que va finalitzar en 13ª posició de la general. La cursa va destacar per la duresa del recorregut, un circuit de 21 km trencacames al que li van donar 4 voltes i, sobretot, per la calor, amb més de 36º de temperatura i una alta humitat.

En conjunt, l'equip va treballar bé tot i que la modalitat de ruta no és la seua especialitat. La cursa va començar amb nervis i aviat hi va haver intents d'escapada. Moisès Espinós va rodar des del principi sempre controlant als primeres espases del pilot. També van estar sempre molt atents Xavi Sellés i Àlex Seguí, corrent amb cap i sense arriscar.

En l'última volta el ritme va pujar fent més complicat encara qualsevol intent de fugida. Només en els últims pujades previs a meta van marxar 4 corredors que van entrar deu segons per davant del gran grup. La victòria va ser per a Óscar Perales, que es el nou campió autonòmic Sènior, mentre que en Màster 30 es va coronar Germán Mortes.
En l'esprint del gran grup es va ficar Moisès Espinós qui va saber col·locar-se bé però un xicotet problema amb la cadena després d'un gual li va fer perdre posicions.

D'altra banda, les escoles es van donar cita a Ibi en una nova cursa puntuable per a la Challenge d'Alacant. En aquesta ocasió només va poder participar David Ivars, qui va realitzar una fantàstica cursa i va acabar tercer, aconseguint un nou podi.