Borja Altur va ser el vencedor del XXX Trofeu Natzarè de Xàbia

12 de maig de 2014 - 13: 49

El ciclista Borja Altur l'equip Gandia-Jorge Canet, va ser el vencedor del XXX Trofeu Natzarè de Xàbia. Una prova per a la categoria cadet que va van tindre un recorregut de 64 quilòmetres que el guanyador va cobrir en un temps de 1 hora, 39 minuts i 5 segons, amb una mitjana de 38'76 km / h.

Equip cadet del Gandia-Jorge Canet

La segona plaça va ser per al corredor Eugenio Sánchez de l'equip, Restaurant Safir que va entrar a 4 segons del guanyador. El tercer classificat va ser Manuel Peñalver del Gandia-Jorge Canet que va entrar a 16 segons del vencedor.

La prova va resultar molt entretinguda, amb un ritme molt alt que va imprimir el conjunt del Gandia-Jorge Canet. Un equip que en la seua formació compta amb xavals de Xàbia i que coneixen a la perfecció el terreny per on va discórrer la prova.

La cursa a causa d'aquest alt ritme es va trencar en grups quedant-se el duel entre Borja Altur i Eugenio Sánchez, al final va ser el del conjunt gandià qui va van tindre més força i es va endur la victòria de la prova ..

Les metes volants van ser per a Alejandro Martínez, mentre que el premi de la muntanya se'l va adjudicar Manuel Peñalver. El triomf per equips va correspondre al Gandia-Jorge Canet.

L'organització de la cursa va ser impecable una vegada més per part dels responsables del Club Ciclista Xàbia que van tornar a demostrar com cal controlar una prova d'aquestes característiques.