Antonio Molina seguix ocupant el 15è lloc en el 'Tour de Utah' després de la quarta etapa

04 d'agost de 2017 - 08: 56

Després de disputar-se la quarta etapa del Tour de Utah, poques coses han canviat per al ciclista xabiero, Antonio Molina, que seguix ocupant el 15è lloc a la classificació general. Molina va entrar a meta junt al grup principal.

En aquesta etapa, que va portar els ciclistes després de eixir de South Jordan City i recórrer 199 quilòmetres, de nou a South Jordan City, hi va haver molts nervis pel tema del vent. Molina i el seu equip Caja Rural-Assegurances RGB van estar atents als possibles ventalls.

El combinat navarrès va treballar molt bé i va aconseguir ficar en la fugida del dia a Gonzalo Serrano. Una escapada que el pilot principal no va deixar que arribés a meta. La victòria, en aquesta etapa, va ser per l'americà John Murphy, que va ser el més fort en l'esprint. El seu temps va ser de 4: 22.23, el mateix que se li va donar al grup principal on va entrar Antonio Molina.

El líder de la cursa, després d'haver-se disputat quatre etapes, seguix sent Robert Britton, amb Antonio Molina com a primer espanyol a 1: 25 del líder.

Hui es disputa la cinquena etapa de 185 quilòmetres entre Layton i Bountiful. Als ciclistes els espera un final dur que esperem que Antonio Molina sàpiga aprofitar per apropar-se a llocs més alt en la classificació.