Andrés Bella i Mª Isabel Ferrer triomfadors a la 'Volta a Peu a Benitatxell'

26 2016 abril - 00: 00

Els atletes, Andrés Bella i Mª Isabel Ferrer, Formen part de la història del Poble Nou de Benitatxell, ja que tots dos van inscriure el seu nom com a vencedors de la "I Volta a Peu a Benitatxell".

El municipi es va convertir en capital comarcal de l'atletisme albergant una prova que va congregar 725 corredors ja prop de 200 xiquets i xiquetes participants. El vencedor absolut de la mateixa va ser Andrés Bella, atleta del Club Atletisme Quilòmetre 42 que va ser el primer a completar els 9.800 metres, d'un circuit molt exigent. El seu temps en meta va ser de 34 minuts i 2 segons.

Andrés Bella entrant a meta

La segona plaça va ser per a l'atleta, Moha Younes del Club Atletisme Llebeig Xàbia amb una marca de 34 minuts i 35 segons. El tercer lloc va ser per Toni Soler del club de Xàbia amb un registre de 34 minuts i 42 segons.

En dones, la "reina" del Circuit a Peu, Mª Isabel Ferrer va ser la millor i va demostrar l'enorme qualitat que té siga quin siga el circuit on corre. L'atleta del Club Atletisme Llebeig va guanyar amb un temps de 39 minuts i 26 segons. La segona en arribar a meta va ser Terézia Beitlova, la seua marca va ser de 43 minuts i 6 segons. El tercer lloc va ser per l'atleta, Cinta Sancho amb un registre de 43 minuts i 32 segons.

Podi Veteranes A

Malgrat l'exigència del recorregut, el municipi va atreure a un gran nombre de runners que al seu torn van arrossegar als seus familiars i amics. Els atletes van suar la cansalada però van recuperar l'alè en alguns trams més planers del circuit, encantats amb la bellesa paisatgística d'un recorregut que va discórrer entre vinyes i paisatge rural.

Destacable va ser també el resultat dels atletes locals del Club Multiesport Benitatxell, Els que van jugar un paper excel·lent. Ho van donar tot i van aconseguir molt bones posicions. Va haver-hi companyonia, emoció, adrenalina i moments emotius com el que va protagonitzar Ángel Blasco Tró, primer corredor local que va aconseguir la meta amb un temps de 38 minuts i 10 segons i amb la seua neboda en braços.

Els xiquets i xiquetes van ser també protagonistes d'aquesta prova, tant els xicotets atletes locals com els visitants van arribar acompanyats d'un gran nombre de familiars que es van congregar a animar els seus xicotets i gaudir d'aquest saludable espectacle esporteu. Els xicotets atletes van competir amb il·lusió. Els seus rostres reflectien l'extenuació i també el somni d'arribar al podi. Hi va haver aplaudiments calorosos, sobretot, per als més endarrerits. El més important, com sempre, va ser participar.