Alícia Margalejo i els germans Moll van complir a l'Open d'Espanya

12 de maig de 2014 - 12: 23

L'equip del Portal de la Marina-Xabia's Bike va estar representat per Alicia Margalejo i Adelino i Saoro Moll en la primera cita de l'Open d'Espanya XCO Cofidis a Vall de Lord.

Adelino Moll entrant a meta després de la contrarellotge

A la primera jornada es va disputar una contrarellotge individual per un circuit molt tècnic i amb moltíssim nivell. Adelino Moll va acabar 15º en la categoria Elite PRO, realitzant un bon crono i si voler arriscar massa en les zones tècniques, on hi havia més a perdre que guanyar.

Saoro Moll també va realitzar una bona crono acabant a menys d'un minut del vencedor, Iván Díaz. En fèmines Alícia Margalejo va acabar també en 15ª posició tot i que el circuit no s'ajustava a les seues característiques.

En la segona jornada els esperava un circuit tècnic i molt dur, on es va imposar un ritme diabòlic per part dels de dalt, amb victòria final per a David Valero. Els germans Moll van administrar bé les seues forces per ficar-se entre els 20 millors Elite PRO. Adelino va culminar la carrera a 14ª posició i Saoro en 16ª, en la seua primera incursió en l'elitista grup dels vint millors ciclistes de muntanya d'Espanya.

Per la seua banda, Alícia Margalejo va saber patir de valent en un circuit molt dur, però va serrar les dents aconseguint acabar en la 18ª posició.