Alicia Margalejo, segona a l'Open d'Espanya Marató

15 de setembre de 2015 - 13: 07

La biker xabienc del Portal de la Marina - Xabia 's Bike Alicia Margalejo seguix recollint èxits en cada prova en què participa. Aquest cap de setmana va aconseguir la segona palza a l'Open d'Espanya Marató que es va celebrar a Callosa d'en Sarrià.

Alícia Margalejo a l'Open d'Espanya de Marató

Alícia va realitzar una fantàstica cursa, anant de menys a més, remuntant posicions fins aconseguir el segon calaix del podi. No obstant això, els nois de l'equip no van córrer tanta sort. A més a Moll va donar un llantazo que li va fer perdre molt de temps, havent de parar a canviar la roda en l'avituallament, perdent el tren de cap quan lluitava per estar entre els cinc primers. I encara pitjor li va anar a Saoro, doncs va patir una caiguda en la primera baixada que li va suposar un trencament d'un os de la mà, l'escafoide. Malgrat això va acabar la prova en una més que meritòria 19ª posició de la general, just per darrere d'Ade.

A més a Moll a l'Open d'Espanya de Marató

Dani Cep, per la seua banda, va patir dues dures caigudes que el van deixar molt masegat, especialment per un cop a les costelles. Això, junt a l'aparició de les rampes va obligar a posar peu a terra abans de meta quan rodava en posicions de podi de la seua categoria.

Saoro Moll a l'Open d'Espanya de Marató

Juanjo Femenía va tornar a quallar una bona carrera, culminant en 31ª posició, igual que Moisès Espinós, Que va ser 36º de la General i 10º Màster 30. Resultat molt positius tenint en compte que es tractava d'una prova d'àmbit nacional. També van complir amb el seu objectiu Emilio Andrés i Àlex Seguí, culminant la prova junts en 65ª i 66ª posició de la general.

Juanjo Femenia - Portal de la Marina-Xabia 's Bike

Volta a Gandia de Veterans

Part de l'equip va participar aquest cap de setmana a la Volta a Gandia de Veterans, amb la presència de Xavi Sellés, qui va realitzar una bona participació, especialment en l'etapa reina de diumenge. Després de les dues etapes, el brau corredor de Dénia va finalitzar en 50ª posició de la general i 28º de la seua categoria.

marxa Matahombres

L'altra alegria del cap de setmana va arribar de la mà de Iván Camarena, Qui va competir en la Marxa Matahombres a Camarena de la Serra (Terol), en la versió curta a causa d'un fort refredat, i en la qual tot i això va acabar tercer de la general, pujant al calaix.

El proper cap de setmana l'equip es divideix en dos fronts. A més a Moll i Alicia Margalejo viatjaran a Biescas (Osca) per disputar el Campionat d'Espanya de Marató en la qual no podrà estar Sao Moll, qui es perdrà el que queda de temporada per la lesió òssia. La resta de l'equip estarà present en la següent prova del Circuit BTT de la Marina Alta, Baixa i la Safor, que es disputa a la localitat valenciana de Villalonga.