Alicia Margalejo va ser la vencedora a la Ruta dels Castells de Ayora

06 de març de 2014 - 00: 00

Alicia Margalejo, Ciclista de l'equip Portal de la Marina-Xábia's Bike va obvan tindre un extraordinari primer lloc en la "I Ruta dels Castells", Prova que es va celebrar a Ayora. Va ser la tercera cursa puntuable per a l'Open BTT de la Comunitat Valenciana.

El temps que va invertir la ciclista de Xàbia va ser de 1 hora 8 minuts i 26 segons. Sobre un circuit divertit i tècnic, la xabienc va eixir amb un ritme molt alt que no va poder seguir cap de les seues rivals.

En aquesta prova cal destacar l'esperit esporteu que tenen tots els components de l'equip Portal de la Marina-Xábia'Bike. Ja que la rival directa d'Alicia Margalejo, Eva Valero va trencar la cadena i va ser Adelino Moll, Component de l'equip de Margalejo, qui es va aturar i li va reparar la cadena. Gràcies a això, Eva Valero acabo en la cinquena plaça.

Una acció que va impedir que la mateixa Alícia Margalejo es col·loqués segona en la classificació general de l'Open BTT. Després d'haver-se disputat tres curses, dues a Chelva i aquesta d'Aiora, la classificació femenina l'encapçala, Eva Valero amb 126 punts, seguida de Paola Zahonero amb 124 i tercera és Alícia Margalejo amb 123 punts.

La propera cursa de l'Open BTT de la Comunitat Valenciana es disputarà a la localitat alacantina de Banyeres de Mariola aquest dissabte.