Alicia Margalejo, Campiona Autonòmica de marató BTT

03 de setembre de 2019 - 08: 53

Diumenge va van tindre lloc el Campionat Autonòmic de la modalitat Bike Marató a la localitat alacantina d'Ibi anomenada Joguina Bike Xtrem.

El Club Ciclista local va preparar un traçat de 74 quilòmetres amb 2200 metres de desnivell positiu, caracteritzat per una primera pujada per pista per allargar el grup. A continuació, els bikers gaudirien de baixades i pujades tècniques i pedregoses per senders situats al voltant del port de la Carrasqueta.

Alicia Margalejo es va endur la victòria en fèmines sent la primera en creuar la línia de meta després d'una carrera anant de menys a més, donant caça als seus rivals segons el pas dels quilòmetres. D'aquesta manera, la de Xàbia vestirà el valorat mallot de la senyera durant la temporada que en la modalitat de marató.

En categoria Elit, els germans Moll, tant Ade com Saoro van eixir ambiciosos i van tractar de tibar el grup a la primera pujada. Segons anava passant el temps, cada corredor es va situar aconseguint Ade la medalla de plata i Saoro es va classificar en setena posició.

Finalment, Àlex Seguí va realitzar una carrera constant dins de la categoria Màster 40 finalitzant en desè primer lloc.

La propera setmana, Alícia Margalejo, seleccionada per representar a la Comunitat Valenciana i Ade disputaran el Nacional de Marató a Cazorla.