Aine Sent Ors va ser tercera en promeses en el Nacional de Quilòmetre vertical

08 de juny de 2015 - 18: 05

El Club Atletisme Llebeig Xàbia seguix recollint grans resultats no només en proves comarcals, provincials o autonòmiques, també en aquelles que estan catalogades com a nacionals.

Aine Sent Ors junt a Isacc Díaz en l'autonòmic

L'atleta, Aine Sent Ors ve d'aconseguir la tercera plaça en el Campionat d'Espanya de Quilòmetre Vertical que va van tindre lloc a les muntanyes de Cantàbria, concretament a Font De, en els Pics d'Europa.

Sent Ors va entrar a la línia de meta amb un temps de 1 hora, 5 minuts i 4 segons, va ocupar el lloc 35 de la classificació general i va ser tercera en la categoria Promeses. La guanyadora de la prova va ser, Paula Cabrerizo amb un temps de 44 minuts 51 segons. Va ser la millor de totes les dones. En el segon lloc de la classificació Promesa va quedar, Julia Font amb un registre de 59 minuts i 39 segons.

En aquesta prova individual, en nois va estar participant, Ignacio Cardona, El xabienc, va entrar en el lloc 17 de la general amb un temps de 42 minuts i 23 segons. El vencedor de la prova va ser Jessed Hernández amb un registre de 38 minuts. La segona plaça va ser per a Aitor Osa amb un registre de 38 minuts i 41 segons. La tercera plaça va ser per a Manuel Merillas amb un temps de 39 minuts i 7 segons.

A la cita del Nacional van estar participant 300 atletes representant a la majoria de les federacions espanyoles.