Agònic triomf per als sèniors del CB. Joventut Xàbia després d'una èpica remuntada

26 de febrer de 2015 - 14: 06

El conjunt sèniors masculí del CB. Joventut Xàbia va sumar un agònic triomf davant el CB. Iris Contestà, a qui va vèncer per 66 a 65, després d'una èpica remuntada. En el xoc que es va disputar al pavelló Miquel Buigues, Els locals van estar contra les cordes, ja que mancant 7 minuts per al final van van tindre un desavantatge de 17 punts.

CB. Joventut Xàbia sènior masc

El partit va començar amb ganes d'agradar per part de l'equip local però amb escàs encert de cara al cèrcol per part dels dos equips, 5-2 en el minut 5. L'equip de Xàbia complia amb el rebot defensiu però van començar els desencerts de cara al cèrcol rival. Els primers 10 minuts van acabar amb un mínim avantatge de 2 punts favorable a l'equip local 12-10.

El segon quart va començar amb un parcial de 0-6 a favor de l'equip visitant en els 2 primers minuts, però els locals tot i estar negats cara al cèrcol rival no van deixar que el contrari s'escapés en el marcador. Al descans es va arribar amb un marcador de, 26-29.

El tercer període va començar fred per part de l'equip local i el CB. Iris Contestà l'aprofito per endossar-li un parcial de 3-13 que va trencar el partit. A la banqueta verd i negre es van fer tota mena de combinacions amb els jugadors per van tindre un quintet en pista capaç de deixar-se la pell en defensa i alhora estar encertat de cara al cèrcol rival. Mentre l'equip visitant va seguir a la seua, atacar el cèrcol contrari i aprofitar el desconcert de l'equip local. Va acabar el quart amb avantatge visitant, de dotze punts, 37 a 49.

En l'últim quart, el tècnic local comandament als seus jugadors una defensa zonal, agressiva, que els seus jugadors van saber fer. El van fer fora moltes ganes, actitud, sofriment i alguna cosa més, i amb un parcial de 13-0 en 4 minuts van posar el marcador 54 a 61 restant 3 minuts per al final.

En els últims 7 minuts, l'equip de Xàbia va donar una lliçó de com es defensa i va tornar a endossar-a l'equip visitant un parcial de 12 a 4 per arribar al xiulet final amb un marcador favorable de 66-65.

La propera trobada, dels nois de David Bosch, Serà a la localitat valenciana d'Alzira, on jugaran el diumenge a les 11.30.